Weblog | Cv | Klas

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
weblog:jeugdwerk [2013/08/21 11:38]
ken discussion/linkback verwijderd
weblog:jeugdwerk [2014/07/12 15:51] (huidige)
ken cursief
Regel 4: Regel 4:
 De kadervorming in het jeugdwerk bestaat uit 4 onderdelen: animator, hoofdanimator, instructeur en hoofdinstructeur. Die vormingen worden georganiseerd door verschillende jeugdverenigingen, zoals Chiro en Scouts, maar ook Kazou, de speelpleinen, jeugdhuizen, enz. De kadervorming in het jeugdwerk bestaat uit 4 onderdelen: animator, hoofdanimator, instructeur en hoofdinstructeur. Die vormingen worden georganiseerd door verschillende jeugdverenigingen, zoals Chiro en Scouts, maar ook Kazou, de speelpleinen, jeugdhuizen, enz.
  
-Ik raad elke jeugdwerker aan deze vorming te volgen. "Op cursus vind je creatieve impulsen, nieuwe inzichten, goede voorbeelden, de kans om zelf te proberen en te experimenteren. Je leert samenwerken, krijgt een steun in de rug, kunt ervaringen uitwisselen en krijgt feedback over je manier van werken." ((Chirojeugd Vlaanderen (2013). //Vorming. De betekenis van een attest.// Geraadpleegd op 20 mei 2013 op [[http://www.chiro.be/vorming]].)) Het is niet alleen kei plezant, het bezorgt je ook een pak inspiratie en motivatie. Dankzij de uitwisseling met leiding van andere groepen, kom je thuis met veel nieuwe ideeën.+Ik raad elke jeugdwerker aan deze vorming te volgen. "//Op cursus vind je creatieve impulsen, nieuwe inzichten, goede voorbeelden, de kans om zelf te proberen en te experimenteren. Je leert samenwerken, krijgt een steun in de rug, kunt ervaringen uitwisselen en krijgt feedback over je manier van werken.//" ((Chirojeugd Vlaanderen (2013). //Vorming. De betekenis van een attest.// Geraadpleegd op 20 mei 2013 op [[http://www.chiro.be/vorming]].)) Het is niet alleen kei plezant, het bezorgt je ook een pak inspiratie en motivatie. Dankzij de uitwisseling met leiding van andere groepen, kom je thuis met veel nieuwe ideeën.
  
 Tot slot: deze vorming komt niet alleen jezelf ten goede. Ook je groep vaart er wel bij. Je motivatie werkt aanstekelijk en je inspiratie werkt vernieuwend. Tot slot: deze vorming komt niet alleen jezelf ten goede. Ook je groep vaart er wel bij. Je motivatie werkt aanstekelijk en je inspiratie werkt vernieuwend.